Skip to main content
BF-2021/22 BF-2021/22
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

ŽI-MŽI-1

  1. Home
  2. Courses
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO (2. stopnja - MSc)
  5. ŽI-MŽI-1

Tehnologije mleka in mlečnih izdelkov (ŽI-MŽI-1)

  • Predavatelj: Andreja Čanžek Majhenič
  • Asistent: Diana Paveljšek
  • Asistent: Primož Treven

Tehnologije mesa in mesnin II (ŽI-MŽI-1)

  • Predavatelj: Lea Demšar
  • Predavatelj: Tomaž Polak
  • Asistent: Mateja Lušnic

Tehnologije predelave sadja in zelenjave II (ŽI-MŽI-1)

  • Predavatelj: Rajko Vidrih
  • Asistent: Emil Zlatić

Tehnologija vina (ŽI-MŽI-1)

  • Predavatelj: Tatjana Košmerl
  • Asistent: Zala Kolenc

Strukturne lastnosti živil (ŽI-MŽI-1)

  • Predavatelj: Helena Abramovič
  • Predavatelj: Blaž Cigić
  • Predavatelj: Nataša Poklar Ulrih

Fizikalno kemijske metode v živilstvu (ŽI-MŽI-1) - Physico-chemical Methods in Food Science

  • Predavatelj: Ilja Gasan Osojnik Črnivec
  • Predavatelj: Nataša Poklar Ulrih
  • Predavatelj: Iztok Prislan
  • Asistent: Nataša Šegatin
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Data retention summary
Get the mobile app