Preskoči na glavno vsebino
BF-2021/22 BF-2021/22
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

ŽI-MŽI-1

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO (2. stopnja - MSc)
  5. ŽI-MŽI-1

Tehnologije mleka in mlečnih izdelkov (ŽI-MŽI-1)

  • Predavatelj: Andreja Čanžek Majhenič
  • Asistent: Diana Paveljšek
  • Asistent: Primož Treven

Tehnologije mesa in mesnin II (ŽI-MŽI-1)

  • Predavatelj: Lea Demšar
  • Predavatelj: Tomaž Polak
  • Asistent: Mateja Lušnic

Tehnologije predelave sadja in zelenjave II (ŽI-MŽI-1)

  • Predavatelj: Rajko Vidrih
  • Asistent: Emil Zlatić

Tehnologija vina (ŽI-MŽI-1)

  • Predavatelj: Tatjana Košmerl
  • Asistent: Zala Kolenc

Strukturne lastnosti živil (ŽI-MŽI-1)

  • Predavatelj: Helena Abramovič
  • Predavatelj: Blaž Cigić
  • Predavatelj: Nataša Poklar Ulrih

Fizikalno kemijske metode v živilstvu (ŽI-MŽI-1) - Physico-chemical Methods in Food Science

  • Predavatelj: Ilja Gasan Osojnik Črnivec
  • Predavatelj: Nataša Poklar Ulrih
  • Predavatelj: Iztok Prislan
  • Asistent: Nataša Šegatin
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo