Preskoči na glavno vsebino
BF-2021/22 BF-2021/22
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

ŽI-UNI-i

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)
  5. ŽI-UNI-i

Tehnologije predelave poljščin, oljarstvo in pivovarstvo (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Tomaz Požrl
  • Predavatelj: Rajko Vidrih
  • Asistent: Petra Terpinc

Klinična dietetika - praktikum (ŽI-UNI-i)

https://e-pouk.bf.uni-lj.si/course/view.php?id=505#section-0
  • Predavatelj: Evgen Benedik
  • Asistent: Neža Lipovec

Prehranske navade (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Evgen Benedik
  • Predavatelj: Tanja Pajk Žontar
  • Asistent: Neža Lipovec
  • Asistent: Saša Piskernik

Psihologija prehrane (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Darja Kobal Grum
  • Asistent: Renata Marčič

Senzorične metode (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Jasna Bertoncelj
  • Predavatelj: Mojca Korošec
  • Asistent: Blaž Ferjančič

Mikrobiološka preiskava živil (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Barbka Jeršek
  • Predavatelj: Sonja Smole-Možina

Vinarstvo (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Tatjana Košmerl
  • Asistent: Zala Kolenc

Kakovost in prehranska vrednost mleka in mlečnih izdelkov (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Irena Rogelj
  • Asistent: Andreja Čanžek Majhenič
  • Asistent: Diana Paveljšek
  • Asistent: Primož Treven

Tehnologije mesa in mesnin I (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Lea Demšar
  • Predavatelj: Tomaž Polak

Tehnologije predelave sadja in zelenjave I (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Rajko Vidrih
  • Asistent: Petra Terpinc
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo