Preskoči na glavno vsebino
BF-2021/22 BF-2021/22
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

ŽI-UNI-2

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)
  5. ŽI-UNI-2

Higiena živil (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Barbka Jeršek

Kakovost živil in zakonodaja (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Jasna Bertoncelj
  • Asistent: Blaž Ferjančič
  • Asistent: Mojca Korošec
  • Asistent: Saša Piskernik

Pakiranje živil (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Tomaz Požrl
  • Asistent: Petra Terpinc

Osnove prehrane (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Tanja Pajk Žontar
  • Asistent: Saša Piskernik

Živilska kemija (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Helena Abramovič
  • Predavatelj: Blaž Cigić

Tehnološko procesništvo (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Ilja Gasan Osojnik Črnivec
  • Predavatelj: Iztok Prislan
  • Asistent: Zala Kolenc
  • Asistent: Tatjana Košmerl
  • Asistent: Maja Paš
  • Asistent: Tomaž Polak
  • Asistent: Dina Ramić
  • Asistent: Meta Sterniša
  • Asistent: Emil Zlatić

Fiziologija presnove (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Gordana Glavan
  • Predavatelj: Marko Kreft

Živilska mikrobiologija (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Sonja Smole-Možina
  • Asistent: Barbka Jeršek
  • Asistent: Blaž Jug
  • Asistent: Dina Ramić
  • Asistent: Meta Sterniša

Biokemija (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Nataša Poklar Ulrih
  • Asistent: Helena Abramovič
  • Asistent: Lea Pogačnik da Silva
  • Asistent: Nataša Šegatin
  • Asistent: Mihaela Skrt
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo