Preskoči na glavno vsebino
BF-2019/20 BF-2019/20
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

ŽI-MŽI-i

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO (2. stopnja - MSc)
  5. ŽI-MŽI-i

Kakovost mesa in mesnin (ŽI-MŽI-i)

  • Predavatelj: Lea Demšar

Prehranski inženiring (ŽI-MŽI-i)

  • Predavatelj: Lea Demšar

Pivovarstvo (ŽI-MŽI-i)

  • Predavatelj: Tomaz Požrl
  • Asistent: Petra Terpinc

Enologija (ŽI-MŽI-i)

  • Predavatelj: Tatjana Košmerl
  • Asistent: Zala Zorenč

Inženiring sadja in zelenjave (ŽI-MŽI-i)

  • Predavatelj: Rajko Vidrih
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo