Preskoči na glavno vsebino
BF-2019/20 BF-2019/20
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

ŽI-MŽI-2

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO (2. stopnja - MSc)
  5. ŽI-MŽI-2

Razvoj izdelkov in marketing (ŽI-MŽI-2)

  • Predavatelj: Aleš Kuhar

Podjetništvo (ŽI-MŽI-2)

  • Predavatelj: Aleš Kuhar

Okoljski management (ŽI-MŽI-2)

  • Predavatelj: David Stopar
  • Asistent: Barbara Kraigher

Tehnologija rastlinskih maščob in konditorstvo (ŽI-MŽI-2)

  • Predavatelj: Lea Demšar
  • Predavatelj: Rajko Vidrih
  • Asistent: Mateja Lušnic

Tehnologija predelave poljščin (ŽI-MŽI-2)

  • Predavatelj: Tomaz Požrl
  • Asistent: Petra Terpinc
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo