Preskoči na glavno vsebino
BF-2019/20 BF-2019/20
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

ŽI-UNI-i

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)
  5. ŽI-UNI-i

Tehnologije predelave poljščin, oljarstvo in pivovarstvo (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Tomaz Požrl
  • Predavatelj: Rajko Vidrih
  • Asistent: Petra Terpinc

Klinična dietetika - praktikum (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Evgen Benedik
  • Asistent: Neža Lipovec

Prehranske navade (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Evgen Benedik
  • Predavatelj: Tanja Pajk Žontar
  • Asistent: Neža Lipovec
  • Asistent: Saša Piskernik

Psihologija prehrane (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Darja Kobal Grum
  • Asistent: Renata Marčič

Senzorične metode (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Jasna Bertoncelj
  • Predavatelj: Mojca Korošec

Mikrobiološka preiskava živil (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Barbka Jeršek
  • Predavatelj: Sonja Smole-Možina

Vinarstvo (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Tatjana Košmerl
  • Asistent: Zala Zorenč

Kakovost in prehranska vrednost mleka in mlečnih izdelkov (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Irena Rogelj
  • Asistent: Andreja Čanžek Majhenič
  • Asistent: Diana Paveljšek
  • Asistent: Primož Treven

Tehnologije mesa in mesnin I (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Lea Demšar
  • Predavatelj: Tomaž Polak

Tehnologije predelave sadja in zelenjave I (ŽI-UNI-i)

  • Predavatelj: Rajko Vidrih
  • Asistent: Petra Terpinc
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo