Preskoči na glavno vsebino
BF-2019/20 BF-2019/20
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

ŽI-UNI-3

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)
  5. ŽI-UNI-3

Tehnologije predelave mesa in mleka (ŽI-UNI-3)

  • Predavatelj: Lea Demšar
  • Predavatelj: Irena Rogelj
  • Asistent: Andreja Čanžek Majhenič
  • Asistent: Tomaž Polak
  • Asistent: Primož Treven

Tehnologije predelave sadja, vrtnin, poljščin in grozdja (ŽI-UNI-3)

  • Predavatelj: Tomaz Požrl
  • Predavatelj: Rajko Vidrih
  • Asistent: Tatjana Košmerl
  • Asistent: Petra Terpinc
  • Asistent: Emil Zlatić
  • Asistent: Zala Zorenč

Organizacija in delovanje prehranskih obratov (ŽI-UNI-3)

  • Predavatelj: Lea Demšar
  • Asistent: Mateja Lušnic

Klinična dietetika in epidemiologija prehrane (ŽI-UNI-3)

  • Predavatelj: Evgen Benedik
  • Asistent: Neža Lipovec

Osnove biotehnologij (ŽI-UNI-3)

  • Predavatelj: Polona Jamnik
  • Asistent: Maja Paš
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo