Preskoči na glavno vsebino
BF-2018/19 BF-2018/19
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

2. letnik (UNI)

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)
  5. 2. letnik (UNI)

Higiena živil (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Barbka Jeršek

Kakovost živil in zakonodaja (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Jasna Bertoncelj
  • Asistent: Mojca Korošec
  • Asistent: Saša Piskernik

Pakiranje živil (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Tomaz Požrl
  • Asistent: Petra Terpinc

Osnove prehrane (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Tanja Pajk
  • Asistent: Saša Piskernik

Živilska kemija (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Helena Abramovič
  • Predavatelj: Blaž Cigić
  • Asistent: Lea Pogačnik

Tehnološko procesništvo (ŽI-UNI-2)

Fiziologija presnove (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Gordana Glavan
  • Predavatelj: Petra Golja
  • Predavatelj: Marko Kreft

Živilska mikrobiologija (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Sonja Smole-Možina
  • Asistent: Barbka Jeršek

Biokemija (ŽI-UNI-2)

  • Predavatelj: Nataša Poklar Ulrih
  • Asistent: Lea Pogačnik
  • Asistent: Mihaela Skrt
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo