Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Preskoči na glavno vsebino
BF-2023/24
  • Domov
  • Več
Slovenščina ‎(sl)‎
English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
Prijavite se
Domov
Preskoči Arhiv e-učilnic:
Arhiv e-učilnic:

- študijsko leto 2022/23

- študijsko leto 2021/22

- študijsko leto 2020/21

- študijsko leto 2019/20

- študijsko leto 2018/19

- študijsko leto 2017/18

Preskoči Navigacija
Navigacija
  • Domov

    • Moji predmeti

    • DatotekaNavodila za visokošolske učitelje in sodelavce

    • DatotekaNavodila za študente

    • DatotekaNastavitve študentskega e-mail računa

    • DatotekaStudent e-mail account settings

    • ForumObvestila spletnega mesta

    • URLPripravljalno izobraževanje iz naravoslovja - 2024

    • Moji predmeti

    • Predmeti

      • Oddelek za agronomijo

      • Oddelek za biologijo

      • Oddelek za gozdarstvo

      • Oddelek za krajinsko arhitekturo

      • Oddelek za lesarstvo

      • Oddelek za mikrobiologijo

      • Oddelek za zootehniko

      • Oddelek za živilstvo

        • ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)

          • ŽI-UNI-1

          • ŽI-UNI-2

          • ŽI-UNI-3

          • ŽI-UNI-i

            • TPPOP-ŽI-UNi

            • KDP-ŽI-UNi

            • PN-ŽI-UNi

            • PsiP-ŽI-UNi

            • SM-ŽI-UNi

            • MPŽ-ŽI-UNi

            • Vin-ŽI-UNi

            • KPVMMI-ŽI-UNi

            • TMeMe1-ŽI-UNi

            • TPSZ1-ŽI-UNi

        • PREHRANA (2. stopnja - MSc)

        • ŽIVILSTVO (2. stopnja - MSc)

        • ŽIVILSTVO - DR

        • Ostali predmeti - ŽI

        • ASP

        • ASP-ŠT

      • Študij biotehnologije

      • Tutorstvo

      • Knjižnice

      • Center za osebni in profesionalni razvoj študentov

      • Združena izvedba predavanj iz več študijskih smeri

      • Ostali Predmeti

      • Mednarodna dejavnost

ŽI-UNI-i

  1. Predmeti
  2. Oddelek za živilstvo
  3. ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)
  4. ŽI-UNI-i
Slika predmeta Tehnologije predelave poljščin, oljarstvo in pivovarstvo (ŽI-UNI-i)
ŽI-UNI-i
Tehnologije predelave poljščin, oljarstvo in pivovarstvo (ŽI-UNI-i)
Slika predmeta Klinična dietetika - praktikum (ŽI-UNI-i)
ŽI-UNI-i
Klinična dietetika - praktikum (ŽI-UNI-i)
https://e-pouk.bf.uni-lj.si/course/view.php?id=505#section-0
Slika predmeta Prehranske navade (ŽI-UNI-i)
ŽI-UNI-i
Prehranske navade (ŽI-UNI-i)
Slika predmeta Psihologija prehrane (ŽI-UNI-i)
ŽI-UNI-i
Psihologija prehrane (ŽI-UNI-i)
Slika predmeta Senzorične metode (ŽI-UNI-i)
ŽI-UNI-i
Senzorične metode (ŽI-UNI-i)
Slika predmeta Mikrobiološka preiskava živil (ŽI-UNI-i)
ŽI-UNI-i
Mikrobiološka preiskava živil (ŽI-UNI-i)
Slika predmeta Vinarstvo (ŽI-UNI-i)
ŽI-UNI-i
Vinarstvo (ŽI-UNI-i)
Slika predmeta Kakovost in prehranska vrednost mleka in mlečnih izdelkov (ŽI-UNI-i)
ŽI-UNI-i
Kakovost in prehranska vrednost mleka in mlečnih izdelkov (ŽI-UNI-i)
Slika predmeta Tehnologije mesa in mesnin I (ŽI-UNI-i)
ŽI-UNI-i
Tehnologije mesa in mesnin I (ŽI-UNI-i)
Slika predmeta Tehnologije predelave sadja in zelenjave I (ŽI-UNI-i)
ŽI-UNI-i
Tehnologije predelave sadja in zelenjave I (ŽI-UNI-i)

Contact us

Follow us

Stik s skrbnikom strani
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo
Pridobi mobilno aplikacijo
Play Store App Store
Stran poganja Moodle

This theme was developed by

Conecti.me