Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Preskoči na glavno vsebino
BF-2023/24
  • Domov
  • Več
Slovenščina ‎(sl)‎
English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
Prijavite se
Domov
Preskoči Arhiv e-učilnic:
Arhiv e-učilnic:

- študijsko leto 2022/23

- študijsko leto 2021/22

- študijsko leto 2020/21

- študijsko leto 2019/20

- študijsko leto 2018/19

- študijsko leto 2017/18

Preskoči Navigacija
Navigacija
  • Domov

    • Moji predmeti

    • DatotekaNavodila za visokošolske učitelje in sodelavce

    • DatotekaNavodila za študente

    • DatotekaNastavitve študentskega e-mail računa

    • DatotekaStudent e-mail account settings

    • ForumObvestila spletnega mesta

    • URLPripravljalno izobraževanje iz naravoslovja - 2024

    • Moji predmeti

    • Predmeti

      • Oddelek za agronomijo

      • Oddelek za biologijo

      • Oddelek za gozdarstvo

      • Oddelek za krajinsko arhitekturo

      • Oddelek za lesarstvo

      • Oddelek za mikrobiologijo

      • Oddelek za zootehniko

      • Oddelek za živilstvo

        • ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)

          • ŽI-UNI-1

          • ŽI-UNI-2

            • HŽ-ŽI-UN2

            • KŽZ-ŽI-UN2

            • PŽ-ŽI-UN2

            • OPre-ŽI-UN2

            • ŽK-ŽI-UN2

            • TP-ŽI-UN2

            • TPF-ŽI-UN2

            • ŽM-ŽI-UN2

            • Bk-ŽI-UN2

          • ŽI-UNI-3

          • ŽI-UNI-i

        • PREHRANA (2. stopnja - MSc)

        • ŽIVILSTVO (2. stopnja - MSc)

        • ŽIVILSTVO - DR

        • Ostali predmeti - ŽI

        • ASP

        • ASP-ŠT

      • Študij biotehnologije

      • Tutorstvo

      • Knjižnice

      • Center za osebni in profesionalni razvoj študentov

      • Združena izvedba predavanj iz več študijskih smeri

      • Ostali Predmeti

      • Mednarodna dejavnost

ŽI-UNI-2

  1. Predmeti
  2. Oddelek za živilstvo
  3. ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)
  4. ŽI-UNI-2
Slika predmeta Higiena živil (ŽI-UNI-2)
ŽI-UNI-2
Higiena živil (ŽI-UNI-2)
Slika predmeta Kakovost živil in zakonodaja (ŽI-UNI-2)
ŽI-UNI-2
Kakovost živil in zakonodaja (ŽI-UNI-2)
Slika predmeta Pakiranje živil (ŽI-UNI-2)
ŽI-UNI-2
Pakiranje živil (ŽI-UNI-2)
Slika predmeta Osnove prehrane (ŽI-UNI-2)
ŽI-UNI-2
Osnove prehrane (ŽI-UNI-2)
Slika predmeta Živilska kemija (ŽI-UNI-2)
ŽI-UNI-2
Živilska kemija (ŽI-UNI-2)
Slika predmeta Tehnološko procesništvo (ŽI-UNI-2)
ŽI-UNI-2
Tehnološko procesništvo (ŽI-UNI-2)
Slika predmeta Temelji prehranske fiziologije (ŽI-UNI-2)
ŽI-UNI-2
Temelji prehranske fiziologije (ŽI-UNI-2)
Slika predmeta Živilska mikrobiologija (ŽI-UNI-2)
ŽI-UNI-2
Živilska mikrobiologija (ŽI-UNI-2)
Slika predmeta Biokemija (ŽI-UNI-2)
ŽI-UNI-2
Biokemija (ŽI-UNI-2)

Contact us

Follow us

Stik s skrbnikom strani
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo
Pridobi mobilno aplikacijo
Play Store App Store
Stran poganja Moodle

This theme was developed by

Conecti.me