Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Preskoči na glavno vsebino
BF-2022/23
  • Domov
  • Več
Slovenščina ‎(sl)‎
English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
Prijavite se
Domov
Preskoči Arhiv e-učilnic:
Arhiv e-učilnic:

- študijsko leto 2021/22

- študijsko leto 2020/21

- študijsko leto 2019/20

- študijsko leto 2018/19

- študijsko leto 2017/18

Preskoči Navigacija
Navigacija
  • Domov

    • Moji predmeti

    • DatotekaNavodila za pedagoške delavce

    • DatotekaNavodila za študente

    • DatotekaNastavitve študentskega e-mail računa

    • DatotekaStudent e-mail account settings

    • ForumObvestila spletnega mesta

    • Moji predmeti

    • Predmeti

      • Oddelek za agronomijo

      • Oddelek za biologijo

      • Oddelek za gozdarstvo

      • Oddelek za krajinsko arhitekturo

      • Oddelek za lesarstvo

      • Oddelek za mikrobiologijo

      • Oddelek za zootehniko

      • Oddelek za živilstvo

        • ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)

        • PREHRANA (2. stopnja - MSc)

        • ŽIVILSTVO (2. stopnja - MSc)

          • ŽI-MŽI-1

          • ŽI-MŽI-2

            • MD-ŽI

            • RIM-ŽI-MŽI2

            • Pod-ŽI-MŽI2

            • OM-ŽI-MŽI2

            • TRMK-ŽI-MŽI2

            • TPP-ŽI-MŽI2

          • ŽI-MŽI-i

        • ŽIVILSTVO - DR

        • Ostali predmeti - ŽI

        • ASP

        • ASP-ŠT

      • Študij biotehnologije

      • Tutorstvo

      • Knjižnice

      • Center za osebni in profesionalni razvoj študentov

      • Združena izvedba predavanj iz več študijskih smeri

      • Ostali Predmeti

  1. Predmeti
  2. Oddelek za živilstvo
  3. ŽIVILSTVO (2. stopnja - MSc)
  4. ŽI-MŽI-2

ŽI-MŽI-2

Slika predmeta Magistrsko delo
ŽI-MŽI-2
Magistrsko delo
Slika predmeta Razvoj izdelkov in marketing (ŽI-MŽI-2)
ŽI-MŽI-2
Razvoj izdelkov in marketing (ŽI-MŽI-2)
Slika predmeta Podjetništvo (ŽI-MŽI-2)
ŽI-MŽI-2
Podjetništvo (ŽI-MŽI-2)
Slika predmeta Okoljski management (ŽI-MŽI-2)
ŽI-MŽI-2
Okoljski management (ŽI-MŽI-2)
Slika predmeta Tehnologija rastlinskih maščob in konditorstvo (ŽI-MŽI-2)
ŽI-MŽI-2
Tehnologija rastlinskih maščob in konditorstvo (ŽI-MŽI-2)
Slika predmeta Tehnologija predelave poljščin (ŽI-MŽI-2)
ŽI-MŽI-2
Tehnologija predelave poljščin (ŽI-MŽI-2)

Contact us

Follow us

Stik s skrbnikom strani
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo
Pridobi mobilno aplikacijo
Play Store App Store
Stran poganja Moodle

This theme was developed by

Conecti.me