Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Preskoči na glavno vsebino
BF-2022/23
  • Domov
  • Več
Slovenščina ‎(sl)‎
English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
Prijavite se
Domov
Preskoči Arhiv e-učilnic:
Arhiv e-učilnic:

- študijsko leto 2021/22

- študijsko leto 2020/21

- študijsko leto 2019/20

- študijsko leto 2018/19

- študijsko leto 2017/18

Preskoči Navigacija
Navigacija
  • Domov

    • Moji predmeti

    • DatotekaNavodila za pedagoške delavce

    • DatotekaNavodila za študente

    • DatotekaNastavitve študentskega e-mail računa

    • DatotekaStudent e-mail account settings

    • ForumObvestila spletnega mesta

    • Moji predmeti

    • Predmeti

      • Oddelek za agronomijo

      • Oddelek za biologijo

      • Oddelek za gozdarstvo

      • Oddelek za krajinsko arhitekturo

      • Oddelek za lesarstvo

      • Oddelek za mikrobiologijo

      • Oddelek za zootehniko

      • Oddelek za živilstvo

        • ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)

        • PREHRANA (2. stopnja - MSc)

        • ŽIVILSTVO (2. stopnja - MSc)

          • ŽI-MŽI-1

            • TMM-ŽI-MŽI1

            • TMeMe2-ŽI-MŽI1

            • TPSZ2-ŽI-MŽI1

            • TVin-ŽI-MŽI1

            • SLŽ-ŽI-MŽI1

            • FKMŽ-ŽI-MŽI1

          • ŽI-MŽI-2

          • ŽI-MŽI-i

        • ŽIVILSTVO - DR

        • Ostali predmeti - ŽI

        • ASP

        • ASP-ŠT

      • Študij biotehnologije

      • Tutorstvo

      • Knjižnice

      • Center za osebni in profesionalni razvoj študentov

      • Združena izvedba predavanj iz več študijskih smeri

      • Ostali Predmeti

  1. Predmeti
  2. Oddelek za živilstvo
  3. ŽIVILSTVO (2. stopnja - MSc)
  4. ŽI-MŽI-1

ŽI-MŽI-1

Slika predmeta Tehnologije mleka in mlečnih izdelkov (ŽI-MŽI-1)
ŽI-MŽI-1
Tehnologije mleka in mlečnih izdelkov (ŽI-MŽI-1)
Slika predmeta Tehnologije mesa in mesnin II (ŽI-MŽI-1)
ŽI-MŽI-1
Tehnologije mesa in mesnin II (ŽI-MŽI-1)
Slika predmeta Tehnologije predelave sadja in zelenjave II (ŽI-MŽI-1)
ŽI-MŽI-1
Tehnologije predelave sadja in zelenjave II (ŽI-MŽI-1)
Slika predmeta Tehnologija vina (ŽI-MŽI-1)
ŽI-MŽI-1
Tehnologija vina (ŽI-MŽI-1)
Slika predmeta Strukturne lastnosti živil (ŽI-MŽI-1)
ŽI-MŽI-1
Strukturne lastnosti živil (ŽI-MŽI-1)
Slika predmeta Fizikalno kemijske metode v živilstvu (ŽI-MŽI-1) - Physico-chemical Methods in Food Science
ŽI-MŽI-1
Fizikalno kemijske metode v živilstvu (ŽI-MŽI-1) - Physico-chemical Methods in Food Science

Contact us

Follow us

Stik s skrbnikom strani
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo
Pridobi mobilno aplikacijo
Play Store App Store
Stran poganja Moodle

This theme was developed by

Conecti.me