Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Preskoči na glavno vsebino
BF-2022/23
  • Domov
  • Več
Slovenščina ‎(sl)‎
English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
Prijavite se
Domov
Preskoči Arhiv e-učilnic:
Arhiv e-učilnic:

- študijsko leto 2021/22

- študijsko leto 2020/21

- študijsko leto 2019/20

- študijsko leto 2018/19

- študijsko leto 2017/18

Preskoči Navigacija
Navigacija
  • Domov

    • Moji predmeti

    • DatotekaNavodila za pedagoške delavce

    • DatotekaNavodila za študente

    • DatotekaNastavitve študentskega e-mail računa

    • DatotekaStudent e-mail account settings

    • ForumObvestila spletnega mesta

    • Moji predmeti

    • Predmeti

      • Oddelek za agronomijo

      • Oddelek za biologijo

      • Oddelek za gozdarstvo

      • Oddelek za krajinsko arhitekturo

      • Oddelek za lesarstvo

      • Oddelek za mikrobiologijo

      • Oddelek za zootehniko

        • KMETIJSTVO - ŽIVINOREJA (1. stopnja - VSŠ)

          • ZO-VSŠ-1

          • ZO-VSŠ-2

            • KPMl-ZO-VS2

            • OIS-ZO-VS2

            • OPŽ-ZO-VS2

            • PRŽ-ZO-VS2

            • PPN-ZO-VS2

            • SpePra-ZO-VS2

            • TRGov-ZO-VS2

            • TRPer-ZO-VS2

            • TRPra-ZO-VS2

            • ZVDŽ-ZO-VS2

          • ZO-VSŠ-3

          • ZO-VSŠ-i

        • KMETIJSTVO - ZOOTEHNIKA (1. stopnja - UNI)

        • ZNANOST O ŽIVALIH (2. stopnja - MSc)

        • EKONOMIKA NARAVNIH VIROV (2. stopnja - MSc)

        • ZO-DR

      • Oddelek za živilstvo

      • Študij biotehnologije

      • Tutorstvo

      • Knjižnice

      • Center za osebni in profesionalni razvoj študentov

      • Združena izvedba predavanj iz več študijskih smeri

      • Ostali Predmeti

  1. Predmeti
  2. Oddelek za zootehniko
  3. KMETIJSTVO - ŽIVINOREJA (1. stopnja - VSŠ)
  4. ZO-VSŠ-2

ZO-VSŠ-2

Slika predmeta Kakovost in predelava mleka (ZO-VSŠ-2)
ZO-VSŠ-2
Kakovost in predelava mleka (ZO-VSŠ-2)
Slika predmeta Osnove informatike in statistike (ZO-VSŠ-2)
ZO-VSŠ-2
Osnove informatike in statistike (ZO-VSŠ-2)
Slika predmeta Osnove prehrane živali (ZO-VSŠ-2)
ZO-VSŠ-2
Osnove prehrane živali (ZO-VSŠ-2)
Slika predmeta Pašna reja živali (ZO-VSŠ-2)
ZO-VSŠ-2
Pašna reja živali (ZO-VSŠ-2)
Slika predmeta Prehrana prežvekovalcev in neprežvekovalcev (ZO-VSŠ-2)
ZO-VSŠ-2
Prehrana prežvekovalcev in neprežvekovalcev (ZO-VSŠ-2)
Slika predmeta Specialna praksa (ZO-VSŠ-2)
ZO-VSŠ-2
Specialna praksa (ZO-VSŠ-2)
Slika predmeta Tehnologija reje goved (ZO-VSŠ-2)
ZO-VSŠ-2
Tehnologija reje goved (ZO-VSŠ-2)
Slika predmeta Tehnologija reje perutnine (ZO-VSŠ-2)
ZO-VSŠ-2
Tehnologija reje perutnine (ZO-VSŠ-2)
Slika predmeta Tehnologija reje prašičev (ZO-VSŠ-2)
ZO-VSŠ-2
Tehnologija reje prašičev (ZO-VSŠ-2)
Slika predmeta Zdravstveno varstvo domačih živali (ZO-VSŠ-2)
ZO-VSŠ-2
Zdravstveno varstvo domačih živali (ZO-VSŠ-2)

Contact us

Follow us

Stik s skrbnikom strani
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo
Pridobi mobilno aplikacijo
Play Store App Store
Stran poganja Moodle

This theme was developed by

Conecti.me