Skip to main content
BF-2021/22 BF-2021/22
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

ŽI-MŽI-i

  1. Home
  2. Courses
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO (2. stopnja - MSc)
  5. ŽI-MŽI-i

Kakovost mesa in mesnin (ŽI-MŽI-i)

  • Predavatelj: Lea Demšar

Pivovarstvo (ŽI-MŽI-i)

  • Predavatelj: Tomaz Požrl
  • Asistent: Petra Terpinc

Enologija (ŽI-MŽI-i)

  • Predavatelj: Tatjana Košmerl
  • Asistent: Zala Kolenc

Inženiring sadja in zelenjave (ŽI-MŽI-i)

  • Predavatelj: Rajko Vidrih
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Data retention summary
Get the mobile app