Preskoči na glavno vsebino
BF-2019/20 BF-2019/20
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

ŽI-MPR-i

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. PREHRANA (2. stopnja - MSc)
  5. ŽI-MPR-i

Prehrana športnikov (ŽI-MPR-i)

Gastronomija (ŽI-MPR-i)

  • Predavatelj: Lea Demšar
  • Asistent: Mateja Lušnic
  • Asistent: Tomaž Polak

Alternativni načini prehrane (ŽI-MPR-i)

  • Predavatelj: Tanja Pajk Žontar
  • Asistent: Saša Piskernik

Prehranski inženiring (ŽI-MPR-i)

  • Predavatelj: Lea Demšar
  • Predavatelj: Tomaž Polak
  • Asistent: Mateja Lušnic

Specialna prehrana (ŽI-MPR-i)

  • Predavatelj: Jasna Bertoncelj
  • Predavatelj: Tanja Pajk Žontar

Specialna mikrobiologija živil (ŽI-MPR-i)

  • Predavatelj: Barbka Jeršek
  • Predavatelj: Sonja Smole-Možina

Aktualne teme v prehrani (ŽI-MPR-i)

  • Predavatelj: Tanja Pajk Žontar
  • Asistent: Saša Piskernik

Nova živila (ŽI-MPR-i)

  • Predavatelj: Blaž Cigić
  • Predavatelj: Polona Jamnik
  • Predavatelj: Tomaž Polak

Funkcionalna živila in nutracevtika (ŽI-MPR-i)

  • Predavatelj: Irena Rogelj
  • Predavatelj: Janez Salobir
  • Asistent: Andreja Čanžek Majhenič
  • Asistent: Alenka Levart
  • Asistent: Primož Treven
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo