Preskoči na glavno vsebino
BF-2018/19 BF-2018/19
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

1. letnik (UNI)

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)
  5. 1. letnik (UNI)
Osnove mikrobiologije (ŽI-UNI-1)
Biologija (ŽI-UNI-1)
Osnove predelave živil (ŽI-UNI-1)
Uvod v živilstvo (ŽI-UNI-1)
Analizne metode v živilstvu (ŽI-UNI-1)
Pridelava in prireja hrane (ŽI-UNI-1)
Kemija (ŽI-UNI-1)
Uvod v ekonomiko (ŽI-UNI-1)
Osnove anatomije s histologijo (ŽI-UNI-1)
Fizika (ŽI-UNI-1)
Matematične metode (ŽI-UNI-1)
Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov
Pridobi mobilno aplikacijo