Preskoči na glavno vsebino
BF-2017/18 BF-2017/18
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

1. letnik (MSc)

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO (2. stopnja - MSc)
  5. 1. letnik (MSc)

Tehnologija mleka in mlečnih izdelkov II (ŽI-MŽI-1)

Tehnologije mesa in mesnin II (ŽI-MŽI-1)

Tehnologije predelave sadja in zelenjave II (ŽI-MŽI-1)

Tehnologija vina (ŽI-MŽI-1)

Strukturne lastnosti živil (ŽI-MŽI-1)

Fizikalno kemijske metode v živilstvu (ŽI-MŽI-1)

Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov