Skip to main content
BF-2017/18 BF-2017/18
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

1. letnik (MSc)

  1. Home
  2. Courses
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO (2. stopnja - MSc)
  5. 1. letnik (MSc)

Tehnologija mleka in mlečnih izdelkov II (ŽI-MŽI-1)

Tehnologije mesa in mesnin II (ŽI-MŽI-1)

Tehnologije predelave sadja in zelenjave II (ŽI-MŽI-1)

Tehnologija vina (ŽI-MŽI-1)

Strukturne lastnosti živil (ŽI-MŽI-1)

Fizikalno kemijske metode v živilstvu (ŽI-MŽI-1)

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Data retention summary