Preskoči na glavno vsebino
BF-2017/18 BF-2017/18
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

Izbirni predmeti (UNI)

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)
  5. Izbirni predmeti (UNI)

Tehnologije predelave poljščin, oljarstvo in pivovarstvo (ŽI-UNI-i)

Klinična dietetika - praktikum (ŽI-UNI-i)

Prehranske navade (ŽI-UNI-i)

Psihologija prehrane (ŽI-UNI-i)

Senzorične metode (ŽI-UNI-i)

Mikrobiološka preiskava živil (ŽI-UNI-i)

Vinarstvo (ŽI-UNI-i)

Tehnologije mleka in mlečnih izdelkov I (ŽI-UNI-i)

Tehnologije mesa in mesnin I (ŽI-UNI-i)

Tehnologije predelave sadja in zelenjave I (ŽI-UNI-i)

Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov