Preskoči na glavno vsebino
BF-2017/18 BF-2017/18
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

3. letnik (UNI)

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)
  5. 3. letnik (UNI)

Tehnologije predelave mesa in mleka (ŽI-UNI-3)

Tehnologije predelave sadja, vrtnin, poljščin in grozdja (ŽI-UNI-3)

Organizacija in delovanje prehranskih obratov (ŽI-UNI-3)

Klinična dietetika in epidemiologija prehrane (ŽI-UNI-3)

Osnove biotehnologij (ŽI-UNI-3)

Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov