Preskoči na glavno vsebino
BF-2017/18 BF-2017/18
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • Niste prijavljeni. (Prijavite se)
  • Domov

2. letnik (UNI)

  1. Domov
  2. Predmeti
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)
  5. 2. letnik (UNI)

Higiena živil (ŽI-UNI-2)

Kakovost živil in zakonodaja (ŽI-UNI-2)

Pakiranje živil (ŽI-UNI-2)

Osnove prehrane (ŽI-UNI-2)

Živilska kemija (ŽI-UNI-2)

Tehnološko procesništvo (ŽI-UNI-2)

Fiziologija presnove (ŽI-UNI-2)

Živilska mikrobiologija (ŽI-UNI-2)

Biokemija (ŽI-UNI-2)

Niste prijavljeni. (Prijavite se)
Domov
  • Slovenščina ‎(sl)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Povzetek hrambe podatkov