Skip to main content
BF-2017/18 BF-2017/18
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
  • You are not logged in. (Log in)
  • Home

1. letnik (UNI)

  1. Home
  2. Courses
  3. Oddelek za živilstvo
  4. ŽIVILSTVO IN PREHRANA (1. stopnja - UNI)
  5. 1. letnik (UNI)
Osnove mikrobiologije (ŽI-UNI-1)
Biologija (ŽI-UNI-1)
Osnove predelave živil (ŽI-UNI-1)
Uvod v živilstvo (ŽI-UNI-1)
Analizne metode v živilstvu (ŽI-UNI-1)
Pridelava in prireja hrane (ŽI-UNI-1)
Kemija (ŽI-UNI-1)
Uvod v ekonomiko (ŽI-UNI-1)
Osnove anatomije s histologijo (ŽI-UNI-1)
Fizika (ŽI-UNI-1)
Matematične metode (ŽI-UNI-1)
You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Slovenščina ‎(sl)‎
Data retention summary